Колеги , някой знае ли как точно се сменят габаритите и дългите на фаровете , че вчера ми изгоря левия габарит и се чудя как да бръкна и да го изкарам . Надявам се , няма да ми се налага да свалям целия фар...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как се сменят предни крушки?
Collapse
X
-
Хендбука нямаш ли го подръка, нарисувано е доста внятно? Дори аз се справих с тази досадна задача. Обикновено такива пипкави работи ме докарват до бяс и чупя неща, ама в случая беше доста лесно.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
-
За габарита специално е направено доста културно. Като отвориш капачката на фара, ще напипаш едно като палче, дърпаш го и габарита излиза. Представлява една кука цялото, хитро измислено е, при това "огромно" количество мястоAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09 - Remapped - Ex
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97 - Ex
Lancia Phedra 2.2 JTD '03
Comment
-
-
Първоначално публикувано от AHAHu Покажи съобщениеБлагодаря за отговора , вече разбрах как да сменя мигачите и габаритите , но все пак остава въпроса с дългите , за тях трябва ли да имам ръка с гъвкавост на медна тел , че да успея да бръкна там ?Alfa Romeo 159 JTDm
Alfa Romeo 155 TS
Comment
-
М да , ясно , явно най-бързо става както правят в youtube , свалят целия предната броня , махат 3 болта за фара и воаля, имаш предостатъчно място за смяна на всяка една крушка .
За съжаление за дългите, явно наистина ще трябва да свалям фара , дано не ми се случва ...sigpicAlfa Romeo 159 2.4 JTDm 210 hp , no dpf & egr
Comment
-
Първоначално публикувано от AHAHu Покажи съобщениеМ да , ясно , явно най-бързо става както правят в youtube , свалят целия предната броня , махат 3 болта за фара и воаля, имаш предостатъчно място за смяна на всяка една крушка .
За съжаление за дългите, явно наистина ще трябва да свалям фара , дано не ми се случва ...
Еее не е толко работа ... за около 2-3 часа ( ако ти е за първи път ) ще си готов ...Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
Comment